Bästa låten just nu

Det här kan ju vara den bästa låten just nu...

Snart är det jul!

Inte långt kvar till jul nu. På söndag är det redan första advent. Ska nog vänta lite med att julpynta..frågan är bara hur länge jag kan hålla mig... :-D

Vi julpyntade lite på jobbet igår, blev ju jättemysigt på en gång!




Min största kärlek

Aldrig hade jag trott att man kunde älska en annan människa så mycket som jag älskar min Sessa. Det är hon som får mig att le varje dag, det är hon som får mig att stiga upp ur sängen en grå kall tisdagsmorgon. Hon är verkligen mitt liv, mitt allt! Bara att under en hundradels sekund ens tänka tanken att förlora henne gör att jag tappar andan. Större gåva än henne kommer jag aldrig att få i livet.

                     


Den här låten hade vi på Sessans dop. Texten är så sjukt fin och får mig alltid att tänka på min lilla prinsessa och allt man känner för henne. Min lilla glädjekälla. <3

                  

Plask och lek

I lördags var det dags för simhallen igen med Sessan och kusinen



Redo för bad



Kan man bli försiktigare? Hon når botten, har simdyna OCH flytleksak. :-)


Tydligen VÄLDIGT läskigt att lämna trappan..haha..min sötis

Kika.. ;-)

Titta vem som är med här..hahaha

http://www.tackfilm.se/?id=1258620625367RA27

Mina vänner

Jag är så sjukt lyckligt lottad! Det finns så många helt underbara människor omkring mig. Ni finns där i vått och torrt, alla dagar i veckan, alla timmar på dygnet. Jag vet alltid vart jag har er. Ni vet vilka ni är! Vad skulle jag göra utan er alla? Tack för att ni finns! Puss


Det här är till er! <3
http://www.youtube.com/watch?v=wTcHT4zpAGs








Utvilad

Ja, snacka om att vara utvilad! Somnade igår på soffan direkt efter duschen. Då var kl 20.00. Länge sedan man somnade sååå tidigt. Men det gick liksom inte att hålla sig vaken. Är i alla fall riktigt utvilad och pigg idag.

Senare på kvällen ska jag till frisören och fixa håret lite. Att gå till frisören kan vara bland det bästa som finns. Det är så skönt när dom håller på med håret, och så blir man fin :-)

Igår fick jag hem den här fina! Roooooooosa, det gillar jag nog inte va? ;-)


Massage

Idag ska jag på en timmes helkroppsmassage. Ska bli sååå jäkla skönt! Fick presentkort när jag fyllde fyllde år för mer 6 månader sedan men har inte hunnit riktigt gå dit ännu. Men nu så! :-)

Tid?

Har inte haft så mycket tid att skriva här dom senaste dagarna känner jag. Idag ska jag i alla fall på utvecklingssamtal på dagis. Ska bli spännande att se vad dom har att säga om Sessan :-D. Tror att dom kommer säga att hon är dominerande i lekarna, haha. Men hellre en ledare än en följare va? ;-)

Migrän

Har migrän. Orkar inte skriva nåt. Går och lägger mig. God natt!

Underbar helg

Gud vilken skön helg! Näst intill perfekt måste jag säga. I fredags hade jag och Sessan myspyskväll och bakade pizza till middag. Nice! I lördags tog vi en låång och skön sovmorgon och när vi ätit frukost och gjort oss i ordning så åkte vi till simhallen för några timmars bad. Sessan var helt överlycklig!! "Mamma, jag vill vara här läääänge" var det första hon sa när vi kom dit :-D


Sessan väntar ivrigt på att få bada




Efter badet åkte vi hem för att fixa oss inför kvällen. Vi skulle på middag hemma hos mamma och äta brasiliansk mat. *Muuuums* Finns inget godare än mammas mat. Efter middagen smet jag iväg för att träffa några kompisar.
Söndag kl 09.15 var det dags för gympa igen. Jäkligt bra tid att ha en träning på - NOT! Men men, vad ska man göra?



Efter gympan åkte vi hem och bara tog det lugnt hemma och fixade lite. Mamma och Benke kom förbi senare på dagen och käkade lite mat och sen borrades det för fullt på väggar och tak. Två nya spottar i köket sattes upp, även krokar i klädkammaren, rullgardin i sovrummet och en ny SUPERfin lampa över köksbordet. Den ser ut som en fullmåne. Riktigt mysig!

  


Min bebis

Satt och kollade nyss på gamla bilder på min Sessa. Vart tog min lilla bebis vägen? :-( Fast nu har jag en stor fin flicka som gör mig lycklig varje dag :-)


Dagen jag åkte in till BB gravid i vecka 42




Söta kusinerna <3



Hittat dippen för första gången...dippar choklad...haha

Vakna!!!!!

Eftersom väckarklockan på min mobil ringer bara ibland när den känner för det, så har jag nu beställt en väckarklocka! Roooooosa så klart! ;-)


                   


Tråååk

Vilken tråkig dag det blir idag. Ska gå tidigare från jobbet för att gå på bankmöte nr 1. Efter det så ska jag på bankmöte nr 2 på en annan bank och sen på kvällen så är det möte på Sessans dagis. Blääää så trist... 

Kusinvitamin

Idag följde Sessans kusin med oss hem en stund. Hon är 4 år äldre än Sessan men dom leker så himla bra ihop!
Brottning i sängen var dagens lek :-)


Sovmorgon?

Glömde totalt bort att skriva nåt här igår! Dagen gick så himla fort och när jag kom hem så lagade jag mat och fixade lite. Sen tog jag en lååång dusch efter att Sessan totalt däckat framför tvn. Klockan var inte ens kvart i sju när hon somnade. Men hon var ju säkert helt slut efter sin skridskoskola, min lilla sötnos.

Vaknade alldeles för sent imorse. Varför ringde inte väckarklockan?? Brukar vakna vid 05.30 men kl 07 blev jag väckt idag. Bara att upp och hoppa och förvandlas till Speedy Gonzales. Nu hade jag mindre än en timme på mig att fixa mig, göra Sessan i ordning, ge henne frukost, skjutsa till dagis, sätta på hennes utekläder och åka till jobbet! Men grym som man är så var man bara 7 minuter sen till jobbet så det var ju inte så farligt.



Söta Sessan

Är ju bara tvungen att lägga in lite bilder från kvällen. Sessan ska på skridskoskola imorgon med dagis och är sååå stolt att hon ska få åka skridskor så hon var ju bara tvungen att prova sina skridskor redan nu...och att titta på tv med dom på :-) 


Skridskor och favvotröjan på :-)







Kollar på TV med skridskor och snutten..haha



*sååå fin*






Gos i soffan innan läggdags



Sessan somnade i soffan med ett kort, en leksakshäst och sin snutte i skridskohjälmen haha


Summering av helgen

Vilken lång helg det har varit! Gud så skönt att känna så!
I fredags så hade jag och Sessan myskväll för hela slaten. Vi hade massa gotti att svulla i oss, vilket vi också gjorde. Sen kollade vi på Idol. Den här veckan var mycket bättre än förra. Sen gick vi och la oss, INNAN 22. När hände det sist på en fredag liksom?? Men guud så skönt det var att vakna utvilad. Vi åkte till Kista C runt 11-tiden. Vi gick runt lite först och bara kollade lite. Skönt att det inte var så mycket folk där då. Sen åt vi lite lunch innan bion. Vi kollade som jag skrev innan på filmen Upp. Vet inte om den var så bra som alla säger. Visst, BRA var den, men den har ju fått lysande kritik så man förväntade sig mer.

Efter filmen gick vi runt lite lite till. Vi gick in i en affär och kollade på smycken. Jag stod på ena sidan och kollade och Sessan på andra. Helt plötsligt säger Sessan :"Mamma, jag vill köpa det här halsbandet". Jag går till henne för att kika och ser då att hon vill köpa ett likadant halsband som jag hade valt ut- till mig! Snacka om att hon är min dotter :-). Halsbandet var som en rosett med rosa glittriga stenar eller "diamanter" som Sessan sa. Jag kände att jag inte ville köpa TVÅ likadana halsband så då sa jag att hon fick köpa det om hon ville men att jag kanske skulle låna den ibland- av min treåriga dotter. Vi köpte halbandet och åkte hem sen igen och bara hade det mysigt och lugnt.

På söndagen var det dags för Sessans gympa. Kl 09.15 en söndagsmorgon. Inte alltid så kul att gå upp så tidigt, men men, bara att gör´t. Efter gympan åkte jag och lämnade Sessan hos henne kusiner för att åka iväg lite snabbt och köpa årets första julklapp. Det blev ett dockskåp. Är riktigt nöjd med den. Tror att hon kommer bli överlycklig!  Köpte en sån som är på bilden.

                                 

Sen åkte jag till Mio för att köpa ett soffbord. Har liksom inte behövt det ända fram tills nu typ. Hittade denna på Mio, fast vit i högblankt. 

                                

                       

Sen på kvällen så tokstädade jag hemma, dansade loss med Sessan och lagade god mat. Sen tittade vi lite på TV innan vi båda somnade sött :-).

Underbar morgon....

Vaknade imorse av att Sessan klappade mig på kinden. Öppade upp ögonen och då sa hon : "God morgon fina mamma. Jag vill bara ha välling men du kan sova mera sen". Jag har världens bästa dotter. Hur många barn uppmanar sina föräldrar till att sova mera? Bara min Sessa. Världens finaste och underbaraste Sessa. Hon vet att en mamma som fått sova ut är en glad och pigg mamma som orkar skoja hela dagen. Nu ska vi börja göra oss iordning och om ett tag bege oss till Kista centrum och kolla på bio. Vi tänkte se filmen Upp. Blir en mysig lördag med andra ord.


                            

Det är dags för fredagsmys...

Jaaaaaaapp! Dags för fredagsmys! Sessan köpte hem godis, chips, dipp och jumust medans jag köpte ost, kex och italiensk salami. Ljusen är tända och allt framplockat. Bara att slå sig ner i soffan nu och NJUTA och bara slappa.

PS. Mår fortfarande skitskumt efter grissprutan. Blääää.


Mår skit...

Igår stod jag och köade i nästan 2 timmar för att få grissprutan. Både jag och Sessan fick den. Vi vaknade båda inatt med ont i armen och nu mår jag skit! Har ont i hela kroppen, huvudvärk och är så sjukt trött. Mycket tröttare än vanligt. Känner mig konstig i huvudet, typ som en uppblåst ballong, och snart sprängs den känns det som. Blir verkligen en lugn kväll idag framför tvn med Idol. Lite bättre tema denna vecka i alla fall. Fast jag tror att jag kommer att däcka långt innan Idol....

Fan!

Fan! Fan! Fan! Fröknarna på Sessans dagis är ganska så säkra på att ett barn har blivit smittad av svininfluensan. Och många barn ligger hemma sjuka i hög feber. Så nu måste både jag och Sessan vaccinera oss. Problemet är bara att vaccinet är typ slut överallt! MÅSTE hitta det någonstans. Är sjukt rädd för alla biverkningar bara...men man vill ju inte heller vakna upp en dag och se ut så här! :-) haha



Disney On Ice

Jag har köpt biljetter till mig och Sessan till Disney On Ice i globen. Ska bli sjukt mysigt att gå och kolla på en skridskoåkande Musse Pigg :-) . Vi går och kollar varje år faktiskt. Sessan längtar redan...och jag med..fast lite i smyg... ;-)


                                          

Jag har..

...trott hela dagen att det var måndag idag. Frågade flera gånger vilken dag det var och det var TISDAG! Det innebär ju DH ikväll och att det är onsdag imorgon. Halva veckan har ju gått då! Niiice!

Åkte idag efter jobbet och köpte lite nya gympakläder till Sessan. Men vi hittade även ett par "discotights" som hon kallade sina nya glittriga tights, och ett par ursöta fluffiga rosa uggs. Hon blev heeeelt överlycklig! Hon ser verkligen ut som en liten sessa i dom :-)
Så klart så ville hon ta kort på sina nya kläder och skor, och så klart så poserades det för fullt! haha





Världens finaste hår *stolt mamma*




Dom nya rosa uggsen





Tänkte ta en supervarm dusch nu och sen bara dega framför DH med chokladpraliner och italiensk salami. Underbart avslut på denna dag känner jag!



 

Helgen..

.....har varit underbar. I fredags var jag hemma och bara tog det lugnt. Satt och kollade på Idol. Fan vilket suget tema det var! "Las Vegas"?? Kan det bli tråkigare??!?? Och så klart så åkte fel person ut...Hoppas att det blir lite roligare tema nästa vecka.

I lördags åkte jag in till stan och köpte min vinterjacka- ÄNTLIGEN! Jag har ju hela tiden velat ha en brun jacka, men jag hittade verkligen ingen fin brun jacka. Så det blev en mörkgrön/svart jacka från Fjällräven. Är nog ganska så nöjd ändå.


                                                       

Sen på kvällen var det dags att fira min älskade Å som fyller 26. Alla mina underbara tjejer skulle dit på middag. Blir alltid så glad när jag vet att jag ska få träffa dom. Och så klart så blev kvällen jättelyckad!
Igår eftermiddag så var jag och brorsan och hans tjej och kollade på "This is it". Satan vad bra den var!! Jag har ju alltid gillat MJ så jag tyckte det var så kul att se hans sista verk i livet.



      


RSS 2.0